διαφημιστείτε έξυπνα

στα Social Media

ΓΕΝΙΚΑ

Ποια τα οφέλη της διαφήμισης στα Social Media;

Ποιος άνθρωπος πλέον δεν έχει έστω και ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Αυτός είναι και ο λόγος που τα Social Media και συγκεκριμένα η διαφήμιση σε αυτά είναι τόσο σημαντική. Το 90% του αγοραστικού κοινού βρίσκονται σε αυτά για αυτό και εσείς πρέπει να διαφημιστείτε έξυπνα.

Καμπάνιες / Μήνα

0+

Καμπάνιες / Μήνα
Έσοδα Πελατών

0εκ.

Έσοδα Πελατών
Προσέλκυση Πελατών

0%

Προσέλκυση Πελατών
Επέκτασης Ads

0χώρες

Επέκτασης Ads
Άμεσης Υποστήριξης

0ημέρες

Άμεσης Υποστήριξης

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας λύσει όλες σας τις απορίες. Επικοινωνία

ΛΥΣΗ

Διαφήμιση στα Social Media

 • Orion_arrow-target

  Στόχος

  Θέτουμε στόχους στις καμπάνιες που σας δημιουργούμε για Facebook, Instagram και LinkedIn έτσι ώστε να προοδεύετε με σταθερά βήματα.

 • Orion_sales-performance-up

  Ανάλυση

  Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης όπως και το badget που θα επενδυθεί ώστε να στοχεύσουμε στην καλύτερη δυνατή απήχηση.

 • Orion_people

  Κοινό

  Επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε συγκεκριμένες ομάδες κοινού βάση ενδιαφερόντων, περιοχής κλπ για να πετύχουμε συγκεκριμένη στόχευση.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Catalog & Pixel

  Συνδέουμε το Eshop σας με το Facebook και το Instagram, ώστε να προβάλλονται τα προϊόντα σας με δυνατότητα άμεσης αγοράς.

 • Orion_coins

  Δαπάνες

  Όλες οι διαφημίσεις και καμπάνιες δημιουργούνται κάτω από δικό σας διαφημιστικό λογαριασμό για την μέγιστη διαφάνεια από πλευράς μας.

 • Orion_images

  Γραφιστικά

  Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει και δημιουργεί μοναδικά Design για τις χορηγούμενες καμπάνιες σας σε Facebook και Instagram.

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τα Social Media Ads σας;

 • Λύσεις

  Προσφέρουμε λύσεις οι οποίες αποφέρουν νέους πελάτες και στην συνέχεια νέες πωλήσεις. Κάνουμε το Brand σας ή την επιχείρηση σας μοναδική.

 • Report

  Στην Webartstudio κάθε μήνα λαμβάνετε αναλυτικό Report για την πρόοδο των Social Media σας. Έτσι γνωρίζεται πάντα ότι πάντα υπάρχει άνοδος μαζί μας!

 • Monitoring

  Αν συνεργαστείτε μαζί μας, θα είστε σίγουροι ότι πάντα κάποιος παρακολουθεί την πρόοδο στις καμπάνιες σας και κάνει βελτιώσεις για καλύτερη απόδοση.

 • Καθοδήγηση

  Σας προτείνουμε νέες πρωτοποριακές ιδέες για την ανάδειξη των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, με μόνο μέλημα την αύξηση των πωλήσεων σας.

 • Ολιγάρκεια

  Στην Webartstudio δεν θα ακούσετε ποτέ ότι πρέπει να δαπανήσετε υπέρογκα ποσά για να δείτε αποτέλεσμα. Όλα γίνονται βήμα-βήμα με οργάνωση και πρόγραμμα.

Δώστε αξία στα χρήματα που δαπανάτε σε διαφημίσεις. Ας ξεκινήσουμε

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τις παροχές, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη του fimotro.gr. Νομίζω ότι επιτέλους βρήκαμε την κατάλληλη εταιρεία για να μας στηρίξει σε όλα τα επίπεδα.
Γιάννης Παπαγιάννης - Fimotro.gr