ΕΤΑΙΡΕΙΑ

favicon

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 Με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνo, παρέχουμε υπηρεσίες ψηφιακής διάδρασης από το 2012. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της προβολής και της προώθησης της επιχείρησής σας διαδικτυακά, από τη δημιουργία της σελίδας/E-shop σας και το Web Design μέχρι ολοκληρωμένα πακέτα διαφήμισης, και κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους.
Απευθυνθείτε σε εμάς για ό,τι πιο τελευταίο trend υπάρχει στη δημιουργία του E-shop σας, για την εξειδικευμένη επαγγελματική σας ιστοσελίδα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επαγγέλματός σας, για μία εξελιγμένη σελίδα στο Facebook, για διαφήμιση στο Google Adwords, για ενέργειες βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), ακόμη και για τη δημιουργία του δικού σας μοναδικού σλόγκαν και θα πειστείτε πως τελικά δεν ισούται μόνο μία εικόνα με χίλιες λέξεις!
Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε την εικόνα της εταιρίας σας από το μηδέν, καθώς οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της online επικοινωνίας. Μετά από τη σύνθεση των απόψεων του πελάτη σε συνδυασμό με τις δικές μας συμβουλές, παραδίδουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα, με έργα που διαφέρουν και γεμίζουν ικανοποίηση τόσο τον πελάτη, όσο και τον επισκέπτη. Το εύρος των υπηρεσιών μας , η υψηλή τεχνογνωσία μας κι η εμπειρία μας στο χώρο του internet μάς δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα. Κάθε έργο μας δεν τελειώνει ποτέ, συνέχεια βελτιώνουμε και ανανεώνουμε το περιεχόμενο έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως θα είστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους!
signature
0
ΕΡΓΑ
0
ΟΜΑΔΑ
0
ΚΑΦΕΔΕΣ
0
ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Director - Web Developer
 • ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ Assistant Representative
 • ΡΑΝΙΩ
  ΡΑΝΙΩ Graphic Designer
 • ΜΑΡΙΛΕΝΑ
  ΜΑΡΙΛΕΝΑ Sales Assistant

Παντα ενα βημα μπροστα

Εκμεταλλευόμενοι τεχνολογίες όπως HTML5, CSS3, PHP, MySQL, JavaScript, Jquery, AJAX και Java, αναπτύσσουμε και παρέχουμε στους πελάτες μας διαδικτυακές εφαρμογές οι οποίες ξεχωρίζουν και διακρίνονται τόσο για την ευχρηστία τους και τη λειτουργικότητα τους όσο και για το responsive design και τις δυνατότητες πρόσβασης σε αυτές από το σύνολο των συσκευών (κινητών, tablets, desktops κ.α.), με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητάς τους.

PHOTOSHOP
80%
SEO
75%
JAVASCRIPT
85%
HTML
95%
PHP
95%
CSS
82%

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search