ανεβείτε στην 1η θέση του

google με αξιόπιστο seo

ΓΕΝΙΚΑ

Γιατί να κάνετε Search Engine Optimization (SEO) ;

Τα Search Engines όπως το Google, Bing, Yandex κ.α. , είναι το νούμερο 1 channel εισερχόμενων πελατών στο Eshop ή την Ιστοσελίδα σας. Για αυτό εμείς διαμορφώνουμε τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας, έτσι ώστε να είναι πρωτότυπα και με την κατάλληλη δομή που απαιτείται για να φτάσετε στην κορυφή!

Πελάτες 1ης Θέσης

0+

Πελάτες 1ης Θέσης
Παραγγελίες / Ημέρα

0+

Παραγγελίες / Ημέρα
Επιτυχία Κατάταξης

0%

Επιτυχία Κατάταξης
Επέκτασης Εργασιών

0Χώρες

Επέκτασης Εργασιών
Άμεσης Υποστήριξης

0ημέρες

Άμεσης Υποστήριξης

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας λύσει όλες σας τις απορίες. Επικοινωνία

ΛΥΣΗ

Search Engine Optimization (SEO)

 • Orion_edit2

  Περιεχόμενο

  Δημιουργούμε ή διαμορφώνουμε το υπάρχων περιεχόμενο της σελίδας σας με σωστό περιεχόμενο και δομή έτσι ώστε να διαφέρετε από τους άλλους.

 • Orion_images

  Εικόνες

  Όλα παίζουν τον ρόλο τους στην κάθε σελίδα, έτσι και οι εικόνες είναι κάτι που πρέπει να έχει την σωστή περιγραφή και ονομασία.

 • Orion_external-link

  Σύνδεσμοι URL

  Τα URL της Ιστοσελίδας ή του Eshop σας πρέπει να δημιουργηθούν με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική έτσι ώστε να πιάσετε την κορυφή στο Google.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Backlinks

  Δημιουργούμε ποιοτικά Backlinks για την Ιστοσελίδα σας, με αυτό τον τρόπο την κάνουμε σημαντική και έγκυρη για τις μηχανές αναζήτησης.

 • Orion_broken-url

  Zero 404 Errors

  Σημαντικό κεφάλαιο για ένα σωστό SEO Build είναι να μην υπάρχουν Link στην Ιστοσελίδα μας, που οδηγούν σε σελίδες κατεστραμμένες ή κενές.

 • Orion_vault-1

  Ταχύτητα και Ασφάλεια

  Βασικό συστατικό για την άνοδο σας είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια σας, μία αργή Ιστοσελίδα ποτέ δεν θα αγγίξει την πρωτιά στο Google.

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

Γιατί να μας επιλέξετε για την δημιουργία του SEO της ιστοσελίδας σας;

 • Monitoring

  Στην συνεργασία σας μαζί μας, θα είστε σίγουροι ότι πάντα κάποιος παρακολουθεί την πρόοδο των κατατάξεων σας, και βάση αυτών θα κάνει βελτιώσεις.

 • Report

  Στην Webartstudio κάθε μήνα λαμβάνετε αναλυτικό Report για την πρόοδο του SEO και των Keywords σας. Έτσι γνωρίζεται ότι πάντα υπάρχει άνοδος μαζί μας!

 • Πραγματικότητα

  Μετά από έλεγχο του περιεχομένου σας θα σας δώσουμε ακριβές διάστημα που μπορεί η Ιστοσελίδα ή το Eshop σας να φτάσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 • Mobile First

  Πάνω από το 80% των χρηστών χρησιμοποιούν Smartphone για την περιήγηση τους. Είστε έτοιμοι για την πρώτη θέση σε κινητές συσκευές;

 • Keyword Research

  Αναλαμβάνουμε να βρούμε τις πιο δημοφιλής λέξεις που κάποιος αναζητεί τα προϊόντα σας. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνουμε την άνοδο σας στο Google.

Εμφανιστείτε στις αναζητήσεις στο Google, αποτελεσματικά και άμεσα. Ας ξεκινήσουμε

H Webartstudio είναι πάντα δίπλα μας μετά την κατασκευή του νέου μας Eshop, αυτός είναι και ο λόγος που οι πωλήσεις μας έχουν τριπλασιαστεί!
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ / MAHATMAHOME.GR