SEO

Στοχεύουμε στην Πρωτιά

Η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών για το site σας είναι οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως το Google το οποίο κατέχει περίπου 90% μερίδιο στις αναζητήσεις. Το S.E.O. (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία και οι τεχνικές μέσω των οποίων το site σας θα βγει “ψηλά” σε στοχευόμενες λέξεις μέσω των οργανικών (μη πληρωμένων) αποτελεσμάτων. Οι έμπειροι σύμβουλοι θα αναλύσουν μαζί σας τις ανάγκες του Site ώστε να ακολουθηθεί η καλύτερη δυνατή στρατηγική όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά, τα κείμενα και το συνολικό πλάνο για τις μηχανές αναζήτησης.

Η Google σας βρήκε! Που σας τοποθέτησε;

Αν δεν είστε στην πρώτη σελίδα, ο ανταγωνισμός θα τρίβει τα χέρια του. Συνεπώς, η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ορθή χρήση και εντοπισμό των λέξεων – κλειδιά. Αυτό που χρειάζεται είναι μια σειρά ενεργειών για την προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης!

Η αναμφισβήτητη 1η σελίδα

Μια θέση στην 1η σελίδα στις μηχανές αναζήτησης πλέον είναι ο ευσεβής πόθος όσων έχουν αντιληφθεί αφενός πως λειτουργεί το διαδίκτυο και αφετέρου ότι η έξυπνη αξιοποίηση των θαυματουργών εργαλείων που αυτό μας παρέχει αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη online παρουσία.

Σίγουρα θα προβληθείτε

Διατηρώντας τη θέση του Site σας στην 1η σελίδα, δημιουργείτε όλες τις προϋποθέσεις και θέτετε τα θεμέλια για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand, των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται σταθερά στην 1η σελίδα -αποτέλεσμα ενεργειών προώθησης ιστοσελίδων– αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την αύξηση της κινητικότητας στο site σας, ενισχύει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Τα κείμενα του site δεν πρέπει απλώς να περιέχουν τις λέξεις – κλειδιά με τις οποίες ο δυνητικός επισκέπτης αναζητά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Η Google, όπως και κάθε μηχανή αναζήτησης έχουν θεσπίσει μια σειρά από κανόνες, τους οποίους κάθε site πρέπει να τηρεί με ευλάβεια, αν θέλει να απολαμβάνει την εύνοια των μηχανών αναζήτησης και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!Ήρθε η ώρα για seo προώθηση ιστοσελίδων.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσος καιρός θα χρειαστεί για την κατάταξη της ιστοσελίδας μου;
Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να πετύχει μια ιστοσελίδα υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά, εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την επίτευξη των στόχων σας, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της ιστοσελίδας σας και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Η εταιρεία μας πάντα θα προσπαθεί να επιτύχει υψηλές βαθμολογίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τους πελάτες της, στο πλαίσιο των περιορισμών του προϋπολογισμού τους.

Πόσο καιρό θα πρέπει να γίνεται SEO για την ιστοσελίδα μου;
Η Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να εμπλουτίζεται τακτικά με νέο περιεχόμενο, νέα links και κοινωνικά σήματα τα οποία θα πρέπει να δημιουργούνται σε τακτική βάση έτσι ώστε το περιεχόμενο να παραμένει σχετικό με τις λέξεις – κλειδιά του και να αυξάνεται το κύρος του online. Το SEO δεν είναι μια γρήγορη λύση με άμεσα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, προσθέτοντας συνεχώς αξία για τη βάση των χρηστών σας και αυξάνοντας την έκθεση σας στα σωστά sites, μπορείτε να επιτύχετε μία μακροπρόθεσμη αύξηση του traffic για την ιστοσελίδα σας.

Πόσο θα κοστίσει η κατάταξη του site μου για λέξεις-κλειδιά μου;
Πριν να κάνουμε μία προσφορά για τους στόχους SEO σας θα αναλύσουμε την ανταγωνιστικότητα των λέξεων – κλειδιά που επιλέξατε, την ιστοσελίδα σας, το προφίλ των links σας καθώς και τα προφίλ links των ανταγωνιστών σας. Κάθε στρατηγική SEO είναι μοναδική, πράγμα που σημαίνει ότι και η προσφορά που θα σας γίνει θα είναι μοναδική και θα βασίζεται στην ιστοσελίδα και τις λέξεις – κλειδιά σας. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο budget, μπορούμε να σας σχεδιάσουμε μια κατά παραγγελία καμπάνια εντός των ορίων του.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search