ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

E-SHOP ΣΕ OPENCART
E-SHOP ΣΕ OPENCART
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΕ OPENCART
Ανοίξτε τα σύνορα της αγοράς σας με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ενταχτείτε στο μέλλον, κερδίστε πελάτες και ανεβάστε τα κέρδη σας! Κατακτήστε την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πιο πετυχημένες ηλεκτρονικές εμπορικές κινήσεις μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Μια σύγχρονη, λειτουργική ιστοσελίδα αναδεικνύει το δυναμικό της επιχείρησής σας, ενώ προσελκύει πελάτες, γεγονός που την καθιστά μία επένδυση που θα μείνει για πάντα. Εμείς φροντίζουμε ώστε η παρουσίασή σας στο διαδίκτυο να λειτουργεί ως εισπραττόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που εξυπηρετεί τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Δώστε στην ιστοσελίδα σας τη σημασία που πραγματικά τής αρμόζει.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το διαδίκτυο είναι ο ιδανικότερος και αποτελεσματικότερος τόπος προβολής, καθώς τα οφέλη που προκύπτουν είναι πολλαπλά. Ωστόσο, η ad hoc διαδικτυακή διαφήμιση ιστοσελίδων απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, βαθειά γνώση του χώρου του διαδικτύου και των δυνατοτήτων που αυτό παρέχει, έτσι ώστε να απολαύσετε όλα τα οφέλη που προκύπτουν από την διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας.
SEO
SEO
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Στην αρένα του διαδικτύου η «επιβίωση» μιας ιστοσελίδας, η προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό, η παραμονή της σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι μια διαρκής μάχη, είμαστε εδώ για να σας κρατάμε πάντα ψηλά.
EMAIL MARKETING
EMAIL MARKETING
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ EMAIL
Το newsletter αποτελεί το όχημα για να προωθήσετε άμεσα τόσο το site σας όσο και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσω διενέργειας καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσωποποιημένα, χωρίς τη γενική αναφορά κάποιας καμπάνιας. (email marketing).
SOCIAL MEDIA
SOCIAL MEDIA
ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν την κυρίαρχη τάση στο διαδίκτυο σήμερα. Δημιουργούμε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να αφορά ομάδες ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα ή την επιχείρηση σας. Εμείς στη Webartstudio εκτός από τη γνώση για την κατασκευή κοινωνικών δικτύων, αποδείξαμε την πίστη μας ότι τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν το μέλλον του διαδικτύου και είναι αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε πελάτη μας. Μπορούμε να συμβουλέψουμε ή και να διαχειριστούμε ολιστικά την παρουσία της επιχείρησης σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
GRAPHICS DESIGN
GRAPHICS DESIGN
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να τροποποιήσετε ή και να αλλάξετε πλήρως εταιρική ταυτότητα, εμπορική επωνυμία, λογότυπο ή να σχεδιάσουμε κάθε είδος που σχετίζεται με τη φυσική επικοινωνία. Λένε ότι το χαρτί "πεθαίνει” αλλά κάποια πράγματα είναι πιο “ζεστά” όταν κάθονται στο χέρι. Επιστολόχαρτα και λοιπά είδη, παρότι στερούνται φωνής, μιλούν για την επιχείρησή σας και διαμορφώνουν εντυπώσεις. Μαζί πλάθουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούν.
FACEBOOK WI-FI
FACEBOOK WI-FI
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK
Με την εγκατάσταση ειδικού Router από εμάς και το Facebook, παρέχετε στους πελάτες σας ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο WiFi κάνοντας απλά ένα check-in στο Facebook, χρησιμοποιώντας την Facebook Σελίδα της Επιχείρησής σας.

Θέλετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search