ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΣΕ OPENCART

Το φυσικό κατάστημά σας στο διαδίκτυο

Ένα Eshop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή Eshop σε Opencart πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.
Κατασκευή eshop σε opencart

Γνωρίζουμε να στήνουμε eshop που πουλάνε

Στη Webartstudio αναπτύσσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που κερδίζουν τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Σχεδιάζουμε μοναδικά και πρωτότυπα εικαστικά κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη ευχάριστη και εύκολη.Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, για να είμαστε πάντα 1 βήμα μπροστά από κάθε νέα πρόκληση.Χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα open source frameworks για να έχετε αυτονομία και πλήρη διαχείριση του eshop σας.Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: “Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα”.

Κατασκευή eshop με μοναδικό design

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ενώ υπάρχουν δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε παρόμοια προϊόντα, δουλεύουν πραγματικά ελάχιστα από αυτά;
Το γνωρίζατε ότι ένα Eshop σε Opencart με custom design μπορεί να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις σας;
Στη Webartstudio δίνουμε ταυτότητα και κύρος σε κάθε μας δουλειά προτρέποντας τον επισκέπτη του Eshop να θέλει να αγοράσει. Αν δεν το πιστεύετε ρωτήστε τους πελάτες μας!

Κατασκευή eshop σε opencart
Κατασκευή eshop σε opencart

Κερδίστε μια επιπλέον αγορά!

Ο έλεγχος της εμπορικής σας πολιτικής είναι πια στα χέρια σας!Με άλλα λόγια, επιλέγετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις τα προϊόντα ή τις κατηγορίες προϊόντων τα οποία θέλετε να βάλετε σε προσφορά.Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνετε τον επισκέπτη αφενός να εντοπίσει την προσφορά χωρίς να χάνει χρόνο και αφετέρου τον προτρέπετε να προχωρήσει σε μια επιπλέον αγορά.Πιστεύουμε καθαρά ότι η επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος βασίζεται στον τρόπο προσέγγισης όλων των χρηστών

Διαχείριση eshop σε Opencart με 1 ώρα εκπαίδευση

Γνωρίζοντας ότι η διαχείριση online καταστημάτων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, επιλέξαμε για εσάς το πιο εύχρηστο backoffice με μόνο λίγα βήματα:

  • να ανανεώνεται τον κατάλογο των προϊόντων σας στο 100% (κατηγορίες, εικόνες, τιμές, απόθεμα, χαρακτηριστικά, κ.ά)
  • να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας
  • να βάζετε προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές, κ.ά
  • να διαχειρίζεστε τους πελάτες χονδρικής με διαφορετικές εκπτώσεις
  • να στέλνεται newsletter
Κατασκευή eshop σε opencart

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν προβώ στην δημιουργια Eshop θα μείωσω τις πωλήσεις μου στο φυσικό κατάστημα;
Τα πρώτα χρόνια του ηλεκτρονικού εμπορίου υπήρχε η λανθασμένη αντίληψη ότι τα eshops θα «κόβανε» πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα. Αυτό αποδείχτηκε στην πράξη λάνθασμένο αφού όποιος είναι να ψωνήσει από μία ιστοσελίδα δεν θα πήγαινε εκείνη τη στιγμή στο φυσικό κατάστημα ούτως η αλλιώς. Αντιθέτως πολλοί on-line πελάτες που θα εξυπηρετηθούν σωστά επίσκέπτονται κάποια στιγμή και το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης, ιδίως για προϊόντα που πιθανόν θα ήθελαν να δουν από κοντά. Δημιουργια ιστοσελιδας με δυνατότητα On-line πωλήσεων είναι απλά άλλο ένα κανάλι διαφήμισης – πώλησης και δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικά με το φυσικό κατάστημα της ίδιας επιχέιρησης αλλά το αντίθετο προκάλει εμπορική κίνηση συνολικά.

Η δημιουργία ιστοσελίδας θα φέρει περαίτερω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας;
Στην περίπτωση εταιρικής και προϊοντικής παρουσίασης δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί μετά από καιρό θα ήταν ο ανασχεδιασμός του e-shop όπως ακριβώς θα κάναμε ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημα μας με σκοπό την αύξηση της εμπορικής κίνησης και των πωλήσεων.

Είναι αρκετή η προώθηση της ιστοσελίδας μου μόνο στις μηχανές αναζήτησης;
Σίγουρα οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να είναι ο πρώτος τρόπος προώθησης μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία ιστοσελίδας. Εκτός των μηχανών αναζήτησης υπάρχουν και άλλοι τρόποι προβολής όπως τα community sites (Facebook, Twitter, Instagram κτλ.) το e-mail marketing, η τοποθέτηση διαφημιστικών banners. Θα πρέπει ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενο να γίνει το σωστό on-line marketing των παραπάνω δραστηριοτήτων ώστε η δημιουργία ιστοσελίδας να ακολουθηθεί από σωστό και αποτελεσματικό διαφημιστικό πλάνο. Σε κάθε διαφημιστική κίνηση θα πρέπει να υπάρχει μέτρηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων ώστε ο πελάτης να συνεχίσει με τις ενέργειες με την υψηλότερη απόδοση στην διαφημιστική δαπάνη.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search