ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα

Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό.Έτσι στη Webartstudio, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να φτιάχνουμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες.Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design

Το να είσαι σαν τον καθένα, είναι το ίδιο με το να είσαι κανένας. Βασισμένοι σε αυτό, είναι ισχυρή πεποίθησή μας ότι αξίζετε ένα Custom Made ιστότοπο, προσαρμοσμένο στη δική σας επιχείρηση, στις ανάγκες και το όραμά σας. “Χειροποίητες” ιστοσελίδες δημιουργημένες από το μηδέν, λογότυπα που διαφοροποιούν την επιχείρησή σας κι όχι templates, επιλογές πλοήγησης που είναι στην ουσία η ραχοκοκαλιά του site σας κι αύξηση χρηστικότητας, επιθυμητό περιεχόμενο και ευελιξία σχεδιασμού. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι τα πιο σημαντικά sites του κόσμου είναι Custom Made.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες μοναδικές για εσάς

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;
Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.
Στη Webartstudio, σχεδιάζουμε μοναδικά templates μαγνητίζοντας το βλέμμα του επισκέπτη από το 1ο δευτερόλεπτο.
Παντρεύουμε το γούστο  με τις καινοτόμες τεχνολογίες δίνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τη δουλειά μας.
Φτιάχνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας που φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Σχεδιάζουμε πρώτα Responsive

Σύμφωνα με ερευνά της comScore, περίπου 75% των ενηλίκων συνδέεται στο Internet χρησιμοποιώντας desktop + mobile πλατφόρμες, ποσοστό που ήταν στο 68% το 2015.
Στη Webartstudio, σχεδιάζουμε responsive για εσάς από το 2011, για να προσφέρουμε στον πελάτη σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τον ιστότοπο σας, δίνοντας του κίνητρο να τον ξαναεπισκευθει από την κινητή του συσκευή ή το Tablet.

Εύχρηστο backoffice διαχείρισης

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στα οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

Συχνές Ερωτήσεις

Με τι κριτήρια να επιλέξω και να αναθέσω την δημιουργία ιστοσελίδας μου;
Το πιο σημαντικό που έρχεται στο μυαλό κάποιου είναι το Portfolio και η εμπειρία της κάθε εταιρίας web design. Εμείς απλά σας αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα ολοκληρωθεί αφού περάσει από έναν ταλαντούχο γραφίστα, έναν έμπειρο προγραμματιστή, έναν ειδικό στις μηχανές αναζήτησης, έναν έμπειρο server administrator και βέβαια τον σύμβουλο από την εξυπηρέτηση πελατών ο οποίος θα φροντίσει να καταγράψει τις ανάγκες σας ώστε να τις μεταβιβάσει αποτελεσματικά σε κάθε μία από τις προηγούμενες τέσσερις ειδικότητες.

Η δημιουργία ιστοσελίδας θα φέρει περαίτερω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας;
Στην περίπτωση εταιρικής και προϊοντικής παρουσίασης δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί μετά από καιρό θα ήταν ο ανασχεδιασμός του e-shop όπως ακριβώς θα κάναμε ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημα μας με σκοπό την αύξηση της εμπορικής κίνησης και των πωλήσεων.

Είναι αρκετή η προώθηση της ιστοσελίδας μου μόνο στις μηχανές αναζήτησης;
Σίγουρα οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να είναι ο πρώτος τρόπος προώθησης μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία ιστοσελίδας. Εκτός των μηχανών αναζήτησης υπάρχουν και άλλοι τρόποι προβολής όπως τα community sites (Facebook, Twitter, Instagram κτλ.) το e-mail marketing, η τοποθέτηση διαφημιστικών banners. Θα πρέπει ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενο να γίνει το σωστό on-line marketing των παραπάνω δραστηριοτήτων ώστε η δημιουργία ιστοσελίδας να ακολουθηθεί από σωστό και αποτελεσματικό διαφημιστικό πλάνο. Σε κάθε διαφημιστική κίνηση θα πρέπει να υπάρχει μέτρηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων ώστε ο πελάτης να συνεχίσει με τις ενέργειες με την υψηλότερη απόδοση στην διαφημιστική δαπάνη.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search