EMAIL MARKETING

Email campaign και email marketing

Το email marketing κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο, ως μία από τις πλέον κερδοφόρες και αποτελεσματικές στρατηγικές προβολής και προώθησης των προϊόντων μίας επιχείρησης!
Ο όρος “email marketing” αναφέρεται στην αποστολή ενός μηνύματος εμπορικού περιεχομένου σε μία ομάδα ατόμων, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την ενημέρωση για προϊόντα/υπηρεσίες, τη διαφήμιση, τη συνεργασία ή την υποκίνηση για αγορά.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Τα newsletters (Μαζική Αποστολή Emails) είναι εργαλείο για την επιτυχία του site αφενός γιατί αποτελούν ένα βασικό παράγοντα για την αύξηση των πωλήσεων και αφετέρου γιατί λειτουργούν ως άμεσος μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των πελατών για περαιτέρω προωθητικές ενέργειες.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Υπάρχουν ειδικά εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας του newsletter, τα οποία είναι σε θέση να καταγράψουν το ποσοστό των newsletters που διαβάστηκαν, ή διαγράφηκαν αμέσως ή απλά κατέληξαν στα spam.Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να προχωρήσουμε στην δημιουργία newsletter που ταιριάζει στην δραστηριότητά σας και στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Η ομάδα μας διαθέτει γνώση του μέσου και των τεχνικών που αποδίδουν, επαγγελματισμό στην προσέγγιση του καθώς και μεθοδικότητα και συνέπεια στη χρήση του.

Ενημερωτικό, προϊοντικό ή ένα ακόμα Newsletter;

Ένα newsletter οφείλει να έχει χαρακτήρα! Και αυτό η Webartstudio το γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Όποιο και αν είναι το μήνυμά που θέλετε να επικοινωνήσετε, η Webartstudio έχει στη διάθεσή της όλα τα εργαλεία αξιοποίησης web, ώστε να δώσει στο newsletter σας τη διάσταση που του αξίζει.

Πλεονεκτήματα Email Marketing

  • Μειωμένος χρόνος στην προσπάθεια αποστολής μεμονωμένων ενημερωτικών δελτίων και πληροφοριακού υλικού
  • Μηνύματα σε πραγματικό χρόνο για όλους τους παραλήπτες.
  • Εξατομίκευση μηνυμάτων μέσω κατηγοριοποίησης/τμηματοποίησης επαφών
  • Διάδοση πληροφορίας άμεσα και εύκολα σε χιλιάδες επαφές
  • Δημιουργία βάσεων δεδομένων πελατών

“Μέσω του email marketing μία επιχείρηση χτίζει την εμπιστοσύνη, τη πίστη και την αναγνωρισιμότητα του brand της. Xτίζει δυνατές σχέσεις με τους υποψήφιους πελάτες και το διατηρεί τους ήδη υπάρχοντες.”

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Email Marketing;
Το Email Marketing χρησιμοποιεί το Internet για να προωθεί την πληροφόρηση σχετικά με προσφορές επιχειρήσεων, νέα προϊόντα, ανακοινώσεις και άλλα πολλά. Είναι ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ υποψηφίου πελάτη ή υπάρχοντος πελάτη και επιχείρησης. Το Email Marketing είναι αποτελεσματικότερο όταν οι παραλήπτες είναι στοχευμένοι και η πληροφορία που τους παρουσιάζεται είναι σχετική με τα ενδιαφέροντά τους και ενημερωμένη.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Email Marketing;
Το Email Marketing είναι μία δράση marketing πολύ οικονομική, με αποτελέσματα αμεσότερα σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές δράσεις marketing. Το σημαντικότερο είναι ότι το Email Marketing έχει διπλάσια αποδοτικότητα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τεχνική Marketing. Αυτό συμβαίνει πιθανόν, διότι έχει την δυνατότητα για άμεση δράση (Επικοινωνήστε τώρα! ή Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε!) μέσω των μηνυμάτων και την διαδραστικότητά τους επειδή οι λειτουργίες αυτές είναι ενσωματωμένες στο “σώμα” του μηνύματος. Το Email Marketing είναι ιδανικό για αυτούς που ενδιαφέρονται να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους, την αύξηση των πωλήσεων, σε μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες μεθόδους Marketing.

Πώς ξεκινάω;
Ξεκινήστε την δική σας email καμπάνια με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και μεγαλώστε την λίστα με το να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να το προωθήσουν σε άλλους. Να είστε σίγουροι ότι η λίστα σας θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα και συντομότερα από ότι είχατε φανταστεί.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search