ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απόλυτα Στοχευμένη

Με τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο Google AdWords, μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες σας ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε, εμφανίζοντας στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου στα αποτελέσματα αναζήτησης ή σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες προβάλλοντας την ιστοσελίδα σας σε εκατομμύρια χρήστες.

Πληρώνετε μόνο με αποτελέσματα

Η χρέωση της διαφήμισης γίνεται ανα κλικ (Pay Per Click, PPC) και εσείς πληρώνετε μόνο όταν οι πιθανοί πελάτες σας πατήσουν την διαφήμιση σας.Έτσι έχουμε αναλυτική πληροφόρηση για τον ημερίσιο προϋπολογισμό και τις χρεώσεις, για μια αποδοτική στρατιγική στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο ανάλογα με τις μέρες και ώρες προβολής. Επίσης με το νέο τρόπο γεωγραφικής στόχευσης μπορείτε να επιλέξετε τις περιοχές ή πόλεις που θέλετε να εξυπηρετήσετε ξεχωριστά σε όλη την Ελλάδα ή όλο τον Κόσμο.

Προσεγγίστε το κοινό που σας ενδιαφέρει

Κανένα άλλο μέσο δεν σας επιτρέπει να απευθυνθείτε με τόση ακρίβεια στο κοινό που σας ενδιαφέρει.
Η διαφήμιση στο ιντερνετ σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό κριτηρίων (γεωγραφικά, δημογραφικά, επαγγελματικά, ενδιαφέροντος, site που θα δημοσιευθεί η διαφήμιση, είδος συσκευής του χρήστη, γλώσσα κ.α.) προκειμένου να εμφανισθεί η διαφήμιση σας μόνο στο κοινό που απευθύνεστε, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας δαπάνης.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Όποιον τρόπο online διαφήμισης και αν επιλέξουμε ως ιδανικό για την περίπτωση σας (στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google, στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook ή το Linkedin, στις σελίδες άλλων sites που είναι συναφή με το αντικείμενο σας), ο σκοπός είναι πάντα να δημιουργήσουμε πρόσθετη κίνηση στο site σας, ώστε αυτοί οι επισκέπτες να γίνουν τελικά πελάτες σας. Ακόμα, όμως, και να μην κάνει κάποιος κλικ στην online διαφήμιση σας, έχετε αναλογιστεί πόσα εκατομμύρια μάτια θα δουν το μήνυμα σας;

 

Απλά, οικονομικά και αποτελεσματικά!

Το κόστος των online ενεργειών διαφήμισης είναι σημαντικά μικρότερο συγκριτικά με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρει η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ότι κάθε ενέργεια αξιολογείται άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, καθώς οι πλατφόρμες για τη διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας και βοηθούν στην αξιολόγηση των ενεργειών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την επιτυχία του διαφημιστικού σας μηνύματος καθώς έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε στην καμπάνια σας, να κάνουμε διορθώσεις και να την βελτιστοποιήσουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι σημαίνει διαφήμιση ιστοσελίδων;
Η προώθηση ιστοσελίδων αφορά συγκεκριμένες στρατηγικές και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας.Τι να το κάνετε να έχετε την πιο καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα αλλά να μην την επισκέπτεται κανείς; Στην Webartstudio χρησιμοποιούμε αρκετές αποδεδειγμένες μεθόδους για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του site σας.

Τι Budget χρειάζεστε στο AdWords;
Ανάλογα με τα προϊόντα που θέλετε να στοχεύσετε και την αγορά που απευθύνεστε χρειάζεστε και το αντίστοιχο budget.
Σε κάθε περίπτωση ξεκινάμε με ένα μίνιμουμ ποσό μέχρι να γίνει η διάγνωση της αγοράς και να δούμε την αντίδραση των καταναλωτών.
Όταν δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, συνεχίζουμε αυξάνοντας το ποσό της διαφήμισης κάνοντας όμως πάντα προσεκτικά βήματα έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το ποσό που θα επενδύσουμε θα επιστρέψει υπό τη μορφή αγορών / ενδιαφέροντος / επισκεψιμότητας στο πολλαπλάσιο.

Είναι αρκετή η προώθηση της ιστοσελίδας μου μόνο στις μηχανές αναζήτησης;
Σίγουρα οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να είναι ο πρώτος τρόπος προώθησης μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία ιστοσελίδας. Εκτός των μηχανών αναζήτησης υπάρχουν και άλλοι τρόποι προβολής όπως τα community sites (Facebook, Twitter, Instagram κτλ.) το e-mail marketing, η τοποθέτηση διαφημιστικών banners. Θα πρέπει ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενο να γίνει το σωστό on-line marketing των παραπάνω δραστηριοτήτων ώστε η δημιουργία ιστοσελίδας να ακολουθηθεί από σωστό και αποτελεσματικό διαφημιστικό πλάνο. Σε κάθε διαφημιστική κίνηση θα πρέπει να υπάρχει μέτρηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων ώστε ο πελάτης να συνεχίσει με τις ενέργειες με την υψηλότερη απόδοση στην διαφημιστική δαπάνη.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας ;

Επικοινωνία

Start typing and press Enter to search